sexta-feira, 7 de dezembro de 2007

Prinses Catharina-Amalia wordt vandaag 4 jaar. De nummer twee in de lijn van troonsopvolging viert deze mijlpaal thuis in Wassenaar.


Op 10 december gaat de toekomstige koningin naar groep 1 van de Bloemcampschool in haar woonplaats. Met Amalia krijgt de school een leerlinge die al behoorlijk bij de pinken is. Haar moeder spreekt Spaans met haar, haar vader Nederlands. Van mensen die op bezoek komen, pikte ze al Engels op.

Alexander en Máxima proberen Amalia zoals bekend een zo gewoon mogelijke jeugd te geven en hebben de pers gevraagd mee te werken. Haar vader is bang dat zijn dochter, als ze te vaak door camera's wordt achtervolgd, misschien gefrustreerd raakt en zich bij wijze van spreken opsluit.

De ouders willen maandag dan ook een zo normaal mogelijke eerste schooldag voor hun oudste kind. Enkele media worden in staat gesteld in de school opnamen te maken. Daar moet het allemaal bij blijven.

De erfprinses kan overigens al gauw weer bijkomen van alle nieuwe indrukken: de kerstvakantie is ze met het hele gezin in Argentinië.

Sem comentários: